Our Social Networks: 

Background Image
Call us: 653486614
Send us an email

Today's opening hours: 0:00 – 24:00
OPEN NOW

View full Schedule
Monday0:00 – 24:00
Tuesday0:00 – 24:00
Wednesday0:00 – 24:00
Thursday0:00 – 24:00
Friday0:00 – 24:00
Saturday0:00 – 24:00
Sunday0:00 – 24:00

Luchthaventransfer van en naar Torrevieja

TaxiSamba brengt u veilig naar uw bestemming – voor een eerlijke prijs!

Kent u ons al? Boek dan hier uw transfer online.

TaxiSamba is een professionele taxiservice van en naar het vliegveld van Alicante en het vliegveld Murcia Corvera die u op het juiste tijdstip zal ophalen en u comfortabel naar de luchthaven brengt met voldoende tijd om uw bagage in te checken. Bij aankomst is TaxiSamba uw beste keuze, vanaf het moment dat u landt staat er een voertuig tot uw beschikking dat u met maximale efficiëntie naar uw bestemming brengt. Overweegt u een taxi te boeken? Kies TaxiSamba.

TaxiSamba biedt een bekwaam en bevoegde service
taxisamba Competence
Wij zijn een professionele taxiservice met alle wettelijke licenties en vergunningen die nodig zijn voor het vervoeren van betalende passagiers.

 

Vertrouwen
Confidence
Wij verzekeren u dat zodra uw boeking is bevestigd, u uw taxi op tijd en op de afgesproken plaats tot uw beschikking zult hebben, zelfs in het geval van een vertraagde vlucht.

 

Prima service
taxisamba Service
Voor TaxiSamba is onze topprioriteit onze klanten een goede service te bieden. Vriendelijkheid, persoonlijke aandacht en drietalige chauffeurs zijn ons kenmerk.

 

Prijzen
Fares
Het tarief is altijd te zien op de taxi-meter en dient aan het einde van de reis rechtstreeks aan de bestuurder te worden betaald. We hebben ook vaste tarieven op bestemmingen zoals de luchthaven van Murcia, die prijs bedraagt € 65 overdag op weekdagen en € 70 voor avonden, weekeinden en vakantiedagen.

 

TaxiSamba, ook voor lange afstanden

Moet u naar een ander land reizen? Als u ergens in Europa een gepersonaliseerde transportservice nodig heeft, is TaxiSamba de ideale oplossing. Zorg ervoor dat u onze taxi’s kiest. Geniet volledig van het comfort van een voertuig en bestuurder tot uw dienst tijdens lange reizen in andere landen op het Europese vasteland. Overweegt u een lange afstandsreis? Kies TaxiSamba.

Als u een vraag heeft die u beantwoord wilt hebben kunt u ons bellen, of een bericht sturen via deze link.

Betaal niet meer dan nodig. Wij hanteren standaard prijzen naar en van het vliegveld. Bekijk onze prijslijst.

Vertrek enkel vanuit Spanje.

Zorg dat u veilig en op tijd aankomt!taxisamba

Nieuwe zoekopdracht

Specification